DPO

Més de 600 empreses han confiat en nosaltres durant els darrers deu anys. Els nostres punts forts rauen en un equip de consultors altament qualificat i en programes de consulta personalitzats tant per a petites, mitjanes empreses i multinacionals.

Protecció de dades corporativa

Assessorem els responsables en els assumptes relacionats amb la protecció de dades. Això inclou assegura que els nous projectes s’implementin d’acord amb les normes de protecció de dades.

També oferim serveis amb el processament de dades que realitzen els encarregats (especialment empreses de serveis IT).

A més, oferim programes de formació sobre protecció de dades i acompanyem a les entitats a través d’auditories i avaluacions d’impacte (DPIA).

Data Protection Officer

El servei de DPO ofereix un ric grup de coneixements acumulats pel nostre equip d’experts i especialistes. El nostre equip inclou enginyers i advocats. Segons el perfil corporatiu del nostre client, oferim advocats especialitzats per a la legislació en matèria de TI, gestors certificats en seguretat de la informació i experts certificats per Europrise.

La confiança és fonamental, especialment pel que fa a la protecció de dades. Estem compromesos amb la cura, la practicitat i la discreció.